Pennut 5 viikkoa

Nyt kun pennut ovat viiden viikon ikäisiä, on niiden elämä laajentunut ulos pentuhuoneesta. Ne vilistävät nyt muiden koirien kanssa leikkien ja tutkien kaikkia kotimme pureskelumahdollisuuksia.

Pennut ovat nyt aloittaneet ulkoilun, mutta joka päivä ne eivät pääse vielä ulos. Tänään esimerkiksi lunta on niin paljon, että ne uppoaisivat siihen. Mutta villaliiveille on jo ollut käyttöä.

IMG_4617

Mainokset

3 thoughts on “Pennut 5 viikkoa

 1. Huomenta!
  Meille on tulossa bolognesen pentu jouluksi ja olen etsinyt ohjeita jolla voisin tehdä hänelle pienen nutun. Kaikki ohjeet jotka löydän niin niistä tulee niin kovin suuria. Näillä pennuilla näyttää olevan sopivan kokoiset nutut. Arvuuttelin silmukkamäärää kuvasta . Onko mahdollista saada ohje kyseisiin nuttuihin ?

  Kiitollisena
  Eija Sorsa
  Kouvolan Enäjärvi

  1. Luovutuikäselle pennulle sopivassa on minulla 48 silmukkaa. Aikuisen koko 66 silmukkaa kauluksessa. Etutassujen aukkojen kohdalla olen lisännyt reippaasti silmukoita, ja taas kun menee kiinni aukkojen jälkeen, niin alkanut pikkuhiljaa kaventaa. 7-veljestä langasta olen tehnyt, niin saa huoletta pestä.

   Onnellista pennunodotusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s