Tiitun pentueet

Tiitu (FI MVA Sandra’s Kiss Me Kamia) on nyt saanut kaksi pentuetta. Kummassakin pentueessa on kolme tyttöä ja yksi poika. Tiitu on ollut hyvä synnyttäjä ja hoitanut pentunsa erinomaisen hyvin. Kantoajat olivat erilaisia. Ensimmäisellä kerralla Tiitu voi huonosti, söi huonosti ja oli varsin kurjan tuntuinen. Toinen tiineys oli sitten tämän vastakohta; ruoka maistui eikä mitään oireita ollut.

Ensimmäinen pentue on todella tasalaatuinen. Pennut kasvoivat tasaiseen tahtiin ja ovat hyvin pitkälle saman näköisiä niin ilmeeltään kuin mittasuhteiltaankin. Luonteeltaan ne ovat myös kaikki rohkeita ja aktiivisia. Toisessa pentueessa on isoja eroja koossa, mittasuhteissa, ilmeessä ja luonteissa.

Kumpi pentue sitten on parempi? En osaa sanoa. Ehkä sitten kun pennut ovat kasvaneet aikuisiksi, voi arvioida jokaisen yksilön ja siitä vetää yhteen koko pentueen laadun. Tässä vaiheessa kasvatustyötä ei minulle ole juurikaan sellaisesta vertailusta juurikaan hyötyä. Nämä ovat ihka ensimmäiset bolognese-pentueeni ja olen vain tosi iloinen ja onnellinen, kun kaikki on mennyt näin hyvin! Jokainen terve koira, joka tuottaa iloa perheelleen ja ulkonäöltään on selkeästi bolognese on minulle erittäin hyvä tulos työstäni.

Tiitu 1. pentue F-pennut
Tiitu 1. pentue
F-pennut


Tiitun 2. pentue G-pennut
Tiitun 2. pentue
G-pennut

Olen niin alussa kasvatustyössäni, että tällä hetkellä katson mitä tulee ja vasta sitten rupean hiljalleen kehittämään omaa tyyppiä. Tavoitteena olisi myös saada Tiitun (+ sen tyttärien) lisäksi uusi narttu, joka olisi eri sukua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s