Lilla etsii kotia

Meidän Lilla ei tule enää toimeen perheen muiden koirien kanssa, joten sille etsitään uutta kotia. Lilla on nyt seitsemän vuotta vanha bolognese. Lilla on luonteeltaan rauhallinen ja rakastava. Se ei välitä pitkistä lenkeistä, vaan on enemmän sohvatyyppiä. Se valikoi tarkkaan kenet se kelpuuttaa palvovaksi alamaisekseen. Lilla tietää olevansa koiramaailman aatelia ja onhan se Suomen, Ruotsin ja Norjan muotovalio, eli pohjoismaiden muotovalio, sekä Voittaja-10.

LillaIMG_5974

Lilla ei leiki lasten kanssa. Se tykkää yli 14-16 -vuotiaista, joten perheen nuorisolle se voisi olla ihan passeli kaveri. Myös yksineläjälle voisi olla hyvää seuraa.

Lillalla ei ole ollut muita sairauksia ja vaivoja kuin hammaskivi. Sen hampaat pitää puhdistaa 1-2 vuoden välein. Pikkukoirat elävät noin 15-vuotiaiksi, joten Lilla on nyt arviolta elämänsä puolessa välissä, jos saa edelleen elää terveenä.

Aikuista koiraa en koskaan lupaa suoraan kenellekään, vaan se aina tulee ensin koeajalle sopivimpaan kotiin. Kun on tullut selväksi, että kaikki osapuolet ovat järjestelyyn tyytyväisiä, koira vaihtaa kokonaan kotia.

Mieluiten antaisin Lillan yhteistyökykyiseen kotiin Oulun seudulle. Toivoisin voivani käyttää sitä näyttelyissä ensi vuonna, kun se on täyttänyt kahdeksan vuotta ja pääsee esiintymään veteraaniluokkaan. Jos koira on yhteisomistuksessa, siitä ei tarvitse maksaa varsinaisesti mitään ostohintaa.

Lillan viralliset tiedot KoiraNetissä.

Kyselyt sähköpostilla maria.molander@dnainternet.net tai soitot 050-3288159

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s