Sismix I’m Proud To Be Me – Onni

IMG_821411.4.2016 syntyi meille ihastuttava pentue. Prinsessa sai kaksi tyttöä, Annan ja Elsan sekä yhden pojan, Prinssin. Prinssi oli ehkä kaikkein kaunein pentu, joka minulla on ollut. Sillä on ollut alusta pitäen täydellinen pää ja mitä kauneimmat silmät.

Prinssin nimeksi uudessa perheessä tuli Onni. Onnille kasvoi tosi pitkät jalat. Nuorena sillä ei ollut oikeastaan tasapainoa olemuksessaan, kun jalkoja oli vaikka muille jakaa. Naama edelleen täydellinen ja purenta priima.

img_9265

Näyttelyissä Onni ei saavuttanut isompaa menestystä. Se oli vielä aivan keskentekoinen. Vasta nyt kolmevuotiaana Onnista on kasvanut se tasapainoinen koira, minkä lupauksen näki heti pennusta. Kolmevuotiaana se voitti ensimmäisen sertinsä.

Onni on minun sijoituskoira. Se on saanut yhden pentueen vuonna 2018. Ihanteellisinta olisi, jos se saisi tänä vuonna toisen pentueensa ja ensi vuonna kolmannen pentueensa. Valitettavasti minulla itselläni ei ole sellaista narttua, jolle voisin Onnia näyttää. Kaikki ovat liian lähellä Onnin isää.

59834397_10217827146645721_5580460559700066304_o

Onnin paras ominaisuus on sen pää; kallonmuoto, mittasuhteet, silmät ja purenta. Onnilla on korkeat jalat, joten se sopii lähinnä sellaisille nartuille, jolle toivotaan pidempiä jalkoja. Onnin turkki ei ole erityisen runsas. Luonteeltaan Onni on hieno lemmikki. Sillä on myös itsenäinen ajatuksen kulkunsa ja se onkin joskus tavoitettu omatoimilenkiltä läheiseltä lenkkipolulta. Kasvattajan näkökulmasta Onni on tosi helppo ottaa mukaan, se on rauhallinen ja tyytyväinen ja hyväksyy kaikki ihmiset. Toiset urokset saavat pysyä loitommalla Onnin puolesta. Onnin terveydessä ei ole ollut ongelmia. Sen silmätarkastukset ovat puhtaat ja polvet 0/0, prcd-PRA n/n.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s